http://www.csabafolia.hu

Gépjármű ablaküveg fóliázás

A SkyFol Shark autófóliák célja az Ön utazási komfortjának növelése és elégedettségének fokozása.
A SkyFol tartós üvegfólia termékei gondoskodnak arról, hogy évek múltán is számíthasson a megfelelő megjelenésre, valamint biztos teljesítményre. A kiváló ablakfóliához a makulátlan kivitelezés a SkyFol Telepítői Hálózat tagjai által garantált.

Egyedi megjelenés és belátásvédelem SkyFol Shark autófóliával
Mindenki szebb autóra vágyik - ez a Shark ablakfóliával megvalósítható! Nagy választékban érhetőek el minőségi autófóliáink, hogy Ön autójához a legjobb megoldást választhassa. Egyedi Cougar dekorációs sorozatunkkal karbon, szálhúzott alumínium, vagy matt hatást érhet el autója felületén. A Paint-Gard karosszériavédő fóliák segítségével óvhatja autója fényezését a külső behatásoktól. A belátásvédelmet igénylő ügyfelek szintén számíthatnak az ablakfóliára; számos film kapható akár 5%-os látható fényáteresztéssel is.

Hővédelem felsőfokon SkyFol Shark autófóliával
Számos üvegfólia márka hazánkban vezető terméke kizárólag fényszűréssel rendelkezik. A SkyFol legnépszerűbb autófólia sorozatai, azonban hővédő ablakfóliák, melyek megvédenek a sugárzó hőtől és a belső rész felmelegedésétől. A használat csökkentésével és a meleg erős beáramlásának hosszabb időre történő leállításával javítja a légkondicionáló teljesítményét. A napvédő Shark autófóliáknak köszönhetően a járműben való tartózkodás kellemesebbé válik. Amennyiben nem kizárólag a rakterét védi, úgy feltétlenül válasszon hővédő autófóliát! Kérjen infralámpás tesztet telepítőjétől, hogy érezhesse a különbséget!

Tartós UV-védelem
Az összes SkyFol üvegfólia speciális UV-visszaverő-képességgel rendelkezik, hogy megvédhesse az utasokat az ártalmas UV-A és UV-B sugárzástól, ami különböző bőrbetegségek, beleértve a rák fő kiváltó oka. Az UV megszűrésével a SkyFol üvegfóliák a fakulás fő okát is kiküszöbölik.

Szilánkos törés elleni védelem SkyFol Shark ablakfóliákkal
Minden telepített SkyFol autófólia eredményeként az üveg szilánkokra történő törésének lehetősége lecsökken. A vastagabb biztonsági és betörésvédelmi üvegfóliáknak az üveget szélsőséges körülmények között is egyben kell tartaniuk, vagy akár a tolvajokat is meg kell akadályozniuk abban, hogy gyorsan betörjék a jármű ablakát.

Biztos minőség és vezető gyártói garanciák
SkyFol üvegfóliát kizárólag olyan gyártó szállíthat, aki megfelelő minőségbiztosítási rendszer mellett állítja elő termékeit. A SkyFol Shark autófóliák fő beszállítója a méltán elismert amerikai Commonwealth Laminating and Coating, aki egyedi termékeket gyárt a SkyFol részére ezzel biztosítva a márka utánozhatatlanságát. Kizárólag gyártói garanciát biztosító beszállítókkal dolgozunk, ezzel garantálva az Ön biztonságát.


Kérdését - ajánlatkérését várom az alábbi mobilszámon vagy e-mailben:

Kapcsolat tartó: Csabi 70/318-1954;


csabafólia mail


FÓLIÁK

PARTNEREINK


Csabafólia logó

Legtöbben így keresték:

Gépjármű ablaküveg fólia,
ablaküveg fóliázás,
gépjármű biztonsági ablaküveg fólia,
üvegfólia, autó ablaküveg fólia,
auto folia, gépjármű ablaküveg fóliázás Nyíregyháza, Nagykálló és környéke.

Design by LadyJ - Kiss Jutka